Krimi a hónapkezdéshez

 2010.07.01. 14:40

Reggel a környéken járt a rendőrség. Bolti lopás. Körbekérdezgettek mindenkit, ki mit tud. Ennek nagyon megörültek az egykori TV-sorozat győztesei, de hamar rá kellett döbbenniük, nem áll a bál a történtektől függetlenül sem.

Engem is érdekelt a dolog, ígyhát, mit lehet azt tudni alapon, itthon is szétnéztem, van-e valami infó az ügyről. Először az étkészletemet kérdeztem, tudnak-e értelmeset mondani róla, de azonnal témát váltottak a készlet tagjai, és kiderült: villám hárító.

Lehet hogy itt van a kutya elásva, de fizettünk a temetésért, úgyhogy ebbe nem lehet belekötni. Nagyon gyanús nekem ez az evőeszköz, és félek, belekever valami rosszba. Pedig eddig én kevergettem dolgokat vele.

A gondokat tetézve, elejtettem egy poharat is. Darabokra törtem a szívét, de mondtam neki, szedje össze magát, elvégre, eddig töretlen sikereket aratott, igaz, most megtörtént. Megragasztottam, az összetartást erősítvén benne, de ha megmozdítottam, reszketett. Én bíztattam, megnyugtattam, hogy előbb-utóbb csak elmúlik a félelme.

Majd illusztráltam is azt, ahogy felülkerekedik a félelmén.

*SPOILER / SEGÍTSÉG / CHEAT*

Ha nem esett volna le, a képen látható személyek:
Eddie Murphy
Eddie the Head
Eddie Jordan


A bejegyzés trackback címe:

https://szornyukepvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr662123226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigmen 2010.07.09. 18:57:52

Eddie-k, magyarosabban eddig bírták az olvasók azét nem van ez már kommentálva mások által.
Megrázó történet. A sztori egyszerűen (1*űn) fantasztikus, több ilyen élményekben gazdag bevezetőt írhatnál sokat dob a dolgon. :D

MadThrasher 2010.07.09. 19:15:49

@Bigmen: Oh, köszönöm:D Csak nem mindig van kedvem az intrókhoz, őszintén szólva, itt a gond... amikor meg valójában van, akkor az ötlet hiányzik. Úgyhogy, a kettő együtt csak nagyon ritkán van meg:D
süti beállítások módosítása