Dupla dózis

 2010.06.24. 12:00

Az első pikcsörön ne kérdezzétek kik láthatók - Google was my friend, random esküvős kép, de a biztonság kedvéért az arcokat kitakartam egy megdöbbentően gyönyörű paintes varázssuhintással. Ihletője egy tipikus magyar akcentussal ejtett angol szó volt, ezek alapján a semmit láthatjátok a képen. Úgy értem, a nothinget ("nászing" ... pfujj, leírni is borzalom:P).

Picit amolyan véres kedvűnek állíthat be az a tény, hogy a múltkori sebesvonat után most egy jól telibesorozatlőtt (ennek ellenére nagyon boldognak tűnő) lyányt pakoltam képre, nem mellékesen ugyanazzal az effekttel megfűszerezve, mint az előbb említett járművet. Pedig csupán azt akartam ezzel bemutatni, hogy egyazon szar ötletet hányszor meg lehet valósítani másféleképpen. Meg arra, hogy mennyire egyértelmű az, hogy a nővér ezt is jelenthetné valójában, jobban belegondolva.


A bejegyzés trackback címe:

https://szornyukepvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr62099710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása