Egyszeri comeback

 2010.11.09. 22:39

Végre, amire mindenki várt, újra itt van! Azaz, mindenki kedvenc MadThrasherje egy, már nagyon régen kitalált, de képvicc formájában eddig nem realizált infantilis baromsággal jelentkezik! Feszült izgalom, majd' maga alá vizel már mindeni, nemde?

Mi is akar ez lenni? Hát, testvéreim, barátaim és polgártársaim, Photoshop-bénázásom tetőpontja, egy elrontott nagyítóval és trehányul kivágott sírós szmájlival. A megoldás pedig a siralomház, ami meg ugye a búvár szinonimája. <sablonkliséborzalomduma> Remélem annyira élveztétek ti is, mint én az elkészítését </sablonkliséborzalomduma>, jó éjszakát.

Ja, és a Facebook-os lájkszisztémát én is bevezetem, nem mintha a kutya is olvasná a(z egyébként is befuccsolt) blogomat.


A bejegyzés trackback címe:

https://szornyukepvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr152437268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása