Jézus, mit indítottam el...

 2010.05.27. 19:43

Na jó, valójában nem én, hanem a számomra is inspirációt nyújtó, méltán híres Napi Borzasztó Szóvicc Blog. Ugyanis, mostmár a barátaim is kezdik elmeleépítésüket, nem is akármilyen módon.

Ennek a sorozatnak első elkövetője Laccy93, akiről még fogunk hallani a későbbiekben (nem mellékesen, nem is olyan burkolt reklámként, itt az ő blogja, ami teljesen más, kellemesebb témával foglalatoskodik: enverseim.blog.hu/). Noshát, ez a, sajnálatos módon szintén némi pozitív fogyatékosságban (hogy lehet pozitív egy fogyatékosság, ne kérdezzétek) szenvedő jótétlélek nem kíméli ismerőseit, durván agyalapi mirigyen öklözi őket egy-egy jól irányzott poénnal.

Ennek ékes példájaként, fogadjátok sok szeretettel az ugyan már sokszor elsütött, de most más megközelítésből bemutatott mentalista újabb realizációját. 

 

 

 

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://szornyukepvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr932036342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása