Itt van a vicc, itt van újra...

 2010.05.14. 14:21

...illetve, először, legalábbis az én verzióm. Köszöntök minden kedves olvasót a blogomon, melyen, várhatóan, napi agyrohasztás kerül majd elő. Saját borzalmakat kívánnék megosztani, ha esetleg kapok emailben egy-egy vizuális merényletet, azt is szívesen tárom a nagyvilág elé.

Bemelegítésképp, egy szóvicc álljon itt elrettentő példaként.

-Hogy utasítasz választásra egy kínai állampolgárt angol nyelven?
-???
-Csúzli! (Choose, Lee!)


A bejegyzés trackback címe:

https://szornyukepvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr602002865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenny van der Puncimilla 2010.05.19. 20:46:04

Most pörgettem át a posztokat, némelyik simán veri az átlagos NBSZ-poszt szintjét, szóval csak így tovább!
Addig viszont sajnos nem fogsz tudni a nagy testvér (aminek én is elkötelezett rajongója vagyok amúgy) nyomdokaiba lépni, amíg a kommentelők egy részét át nem csábítod magadhoz, ők a blog igazi értékadói, úgyhogy hajrá!
És persze sok örömöt a blogolásban! :)

MadThrasher 2010.05.19. 20:51:42

@Kenny van der Puncimilla: Kösz a kommented, örülök hogy tetszik a blog!:)
A "nagy testvér" olvasóit pedig nem akarom átcsábítani ide, csupán néhány olvasót szeretnék, meg már alapból, azért egy régebbi, stabilan működő blogot csak nem lenne egyszerű letaszítani a trónról. Főleg, hogy ilyen szándékom amúgy sincsen.:-D
süti beállítások módosítása