Fényképbolt-kontárkodás

 2010.05.30. 18:22

A mai adagon fél órát dolgoztam Photoshoppal, szóval kéretik a munkám megbecsülni! (Na, ezzel nem azt akartam mondani, hogy nagy meló lett volna, inkább, hogy én nem értek a PS-hez. Hát, ilyen a világ.)

Sokan kérdezik tőlem egyébként, honnan jutnak eszembe a képviccek. Ennek a titka egy szó: véletlen. Teljesen randomban, olvasgatás, tévézés közben, egy-egy szó hallatán beugrik az ördögi mű képe, melynek megvalósítására erős késztetést érzek. 

Egy reklám láttán ötlött fel agyamban a most következő támadás is, mely...

...a lég(g)itársaság címet viseli.


A bejegyzés trackback címe:

https://szornyukepvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr892042796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigmen 2010.07.09. 18:04:39

A kivitelezés is jó, de a alapkép is már önmagáért beszél én is támogatója vagyok a léggitárt mindenkinek mozgalomnak, ha MadTrasher barátunk beleegyezik akkor én felvetném azt hogy a blog állandó látogatói között sorsoljunk ki egy léggitárt amelyet az összes képvicc alkotó elvetemült emberünk aláír láthatatlan tintával. Szerintem jó ötlet. :D
Csak így tovább

MadThrasher 2010.07.09. 18:57:08

@Bigmen: szerintem jó ötlet volna egy ilyen nyereményjáték, ha adsz ötletet a további részletekről, én benne vagyok. ;):D
süti beállítások módosítása